• Nederlands
  • Deutsch

Lessen voor de euphonium

Euphonium leren spelen is een mooie uitdaging waarbij Ton Janssen je graag zou willen helpen. Het is belangrijk dat je de eerste stappen op een instrument onder professionele begeleiding maakt. Wanneer je de basis gelijk goed aanleert zul je sneller op een goede manier leren spelen. Dit zal je ontwikkeling  en het plezier positief beïnvloeden.


Ton geeft privé les in zijn woonplaats Elsloo gemeente Stein. Omliggende plaatsen zoals Beek, Geleen, Urmond, Ulestraten, Valkenburg, Geulle, Bunde en Meerssen liggen vlakbij. Cursisten die verder weg wonen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

 

Ton geeft eveneens les aan gevorderden en ver gevorderden euphoniumspelers. Hierbij wordt er altijd maatwerk geleverd. Na een intake gesprek waarin de toekomstige cursist zijn wensen en eventueel op te lossen problemen kenbaar kan maken zal er een programma worden samen gesteld. Hierbij wordt er rekening gehouden met de voorkeuren, stijlen  etc. en op te lossen problemen van de cursist.

 

Lessen gaan altijd volgens afspraak waarbij er rekening gehouden wordt met de beschikbaarheid van de cursist. De lesduur en frequentie van de lessen gaat altijd in overleg.

 

Workshops behoren eveneens tot de mogelijkheden. De te bespreken onderwerpen kunnen op voorhand met de opdrachtgever besproken worden. Een workshop is zeker interessant voor muziekverenigingen zoals harmonieën, fanfares, Brass Bands of andere gezelschappen. De workshops kunnen in Elsloo of op locatie verzorgt worden.


Voor meer informatie kunt u terecht op info@tonjanssen.com of op zijn website www.tonjanssen.com